Zaalseizoen van het A-team van WWC

Na bijna alle wedstrijden gespeeld te hebben in het zaalseizoen 2017-2018 is het kampioenschap nog niet helemaal zeker. Na 10 februari gelijk gespeeld te hebben is ons kampioenschap nog niet zeker. Hoe dan ook is ons jaar erg mooi verlopen met een leuk team van 6 jongens en 3 meisjes, maar dat kwam niet elke wedstrijd goed uit. Wij hebben veel andere spelers moeten lenen, hier zijn wij met z’n allen erg dankbaar voor, dat ze toch bij ons wilden spelen.

De trainingen die erg goed zijn georganiseerd door Dieuwke en Tom, hebben ons erg veel geholpen. Tijdens de trainingen hebben we erg veel geoefend om vooral met tactiek en slim spelen een wedstrijd te winnen.

In het volgende seizoen kijken we ernaar uit om alle wedstrijden te winnen, zodat de laatste paar weken van het seizoen niet zo spannend zijn. Dit kan alleen mogelijk worden gemaakt door ons doorzettingsvermogen en de prachtige trainingen van Tom en Dieuwke.

Uiteindelijk moeten we Boukje nog bedanken, omdat ze de keren wanneer ze zelf niet een wedstrijd hoefde te spelen toch bij ons kwam coachen.

Marten de Jong – WWC A1
Geplaatst op 12 maart 2018 om 19:19:51