WWC A1 - Kinea A2

Afgelopen zaterdag speelde de A1 van WWC tegen Kinea A2. Met een onvolledig team trokken de Mantgummers naar De Greidhoeke.

Cornelis Bonnema was twee weken geleden door zijn enkel gegaan en kon nog niet spelen. Gelukkig konden Gjalt en Rutger F. hen helpen. Zij kwamen met piepende bandjes uit Balk, waar zij zelf drie kwartier eerder hadden gespeeld. De wedstrijd kon beginnen!

Het team van Kinea bestond uitsluitend uit dames. WWC had een aardig lengtevoordeel, maar kon hier in het begin nog geen verschil mee maken. Kinea kwam voor, maar gelukkig kon WWC dit bijhouden door mee te scoren. Het ging gelijk op tot de 4-4 waarna WWC een lichte voorsprong kon maken tot 6-4. Verdedigend moest er een schepje bovenop, want er werden eenvoudige goals doorgelaten. Vlak voor de pauze zette WWC een tandje bij, waardoor het 9-5 stond in de rust.

In de tweede helft had WWC duidelijk geleerd van die verdedigende fouten en Kinea kon daardoor nog maar één goal verzilveren. Dat gold niet voor WWC, want zij besloten nog een versnelling hoger te gaan. De ene na de andere mooie kans werd gecreëerd én afgemaakt. Gjalt maakte nog een mooie one-hand doorloopbal en Mark besloot de wedstrijd met twee mooie goals. De eindstand werd 16-6 in het voordeel van WWC.

Voor aanvang hadden de spelers nog een verrassing voor de coach: 7 chocoladeletters die het woord BEDANKT vormden. Met een volle buik kan deze coach terugkijken op een top wedstrijd! Op naar de volgende overwinning!

Boukje Kuipers
Geplaatst op 04 december 2017 om 22:06:04