Wc papieractie 2017

Op zaterdag 4 november moesten we om 10 uur bij de Poeisz staan. We gingen wc papier verkopen voor onze korfbalvereniging WWC.

Ik zat bij Jaap mulder, Marije de Vries, Rutger Mulder en Danique Stam in de groep. Toen we moesten beginnen, hadden we een kooiwagen opgehaald en we deden de route De Wide Hoeke, It Soal, De Mêden, It Stalt en De Barte. Ik vond het erg leuk. Het was wel jammer dat het begon te regenen. Er waren veel mensen die wel wc papier kochten, maar er waren ook mensen die geen wc papier kochten maar wel geld wilden geven. Toen we klaar waren, hadden we al best veel verkocht. We hebben een mooi bedrag opgehaald voor de vereniging. We moesten de kooiwagen terug brengen naar de Poeisz. En toen we dat hadden gedaan, mochten we naar huis.

Rikst Mulder WWC D1
Geplaatst op 14 november 2017 om 18:48:48