Sterke wedstrijd voor junioren WWC

Sterk staand met een team van 8 spelers nam WWC A1 het 30 september op tegen Waterpoort A1. Voor de wedstrijd stond WWC 2e en Waterpoort als laatste in de competitie. In de aanval begonnen: Cornelis, Marten, Wiepkje en Marije en in de verdediging: Mark, Schelte, Ilse en Rutger.

De aanval ging moeizaam in de eerste paar minuten van de eerste helft, maar na een paar doelpunten van beide teams begon WWC een wat groter gat maken. Na een stand van 6-1 werd het uiteindelijk voor het fluitsignaal nog 7-3, in het voordeel van WWC.

Beginnend in de tweede helft schoot Schelte er twee prachtige afstandsschoten in. Na 12-3 begon Waterpoort weer beetje bij beetje in te lopen. Naderend van het fluitsignaal gingen er voor WWC nog 3 in en voor Waterpoort ook nog 3. Uitkomend op een ruime voorsprong van 15-6 werd er door de scheidrechter afgefloten.

Er werden veel doelpunten door dezelfde personen gemaakt. Bijvoorbeeld: Schelte had 4 doelpunten, ook Mark had er 4 ingeschoten. De persoon die toch zijn best heeft gedaan was Rutger, maar ondanks zijn mooie pogingen heeft hij er jammer genoeg geen kunnen maken. De topscoorder voor deze wedstrijd was Marten met 5 doelpunten.

Na de wedstrijd kreeg ons team nog een compliment van de scheidsrechter dat wij een hele leuke ploeg waren en dat we sportief gespeeld hadden.

Als je veel doelpunten wilt zien, kom dan 7 oktober in Wiuwert voor een tweede wedstrijd tegen het team van Waterpoort A1. Deze wedstrijd moet gewonnen worden, wil WWC nog herfstkampioen worden.. Komt dat zien!

Marten
Geplaatst op 05 oktober 2017 om 22:35:49