Wik '34 A2 - WWC A1

In de aanval begonnen Cornelis, Marten, Wiepkje en Marije, in de verdediging Mark, Schelte, Rutger als dame en Ilse. De wedstrijd begon en het stond al snel 2-0 voor WWC, maar toen kregen we ook al snel weer twee punten tegen en stond het dus gelijk. Eigenlijk ging het de hele wedstrijd zo, dus we waren zeker aan elkaar gewaagd.

De 2e helft was niet heel anders en het bleef spannend. Uiteindelijk stonden Mark, Schelte, Rutger en Ilse in de aanval en Cornelis, Marten, Wiepkje en Marije in de verdediging. De verdediging hield het goed dicht en de tegenpartij raakte in de stress waardoor ze al snel hun bal kwijt waren in de aanval. Zo had de aanval van WWC veel balbezit. Schelte heeft er nog mooi twee ingeschoten van afstand, waardoor het uiteindelijk 9-7 is geworden voor WWC. Marten heeft deze wedstrijd de meeste goals gemaakt.

Maandag 18 september om 19.00 uur spelen we weer tegen Wik. Dit belooft weer net zo'n spannende wedstrijd te worden, dus kom allemaal kijken!

Marije, Ilse en Wiepkje
Geplaatst op 18 september 2017 om 08:34:02