WWC 2 - Trianta 2

Zaterdag 6 mei moest WWC 2 en WWC 1 tegen Trianta 2 spelen in Mantgum. De wedstrijd begon 2 uur voor WWC 2 en half vier voor WWC 1.

De opstelling voor WWC 2 was in de aanval Rutger Fopma, Jelle Terpstra, Janna-Nynke van der Berg en Dieuwke de Vries. In de verdediging was dat Tom Trentelman, Wisse Arendz, Marijke Keuning en Anna Grunstra. Jouke Bonenkamp was wissel.

Toen de wedstrijd begon scoorde Jelle de eerste twee doelpunten van afstand. Vervolgens maakte Marijke een snelle doorloopbal waardoor we met 3-0 voorkwamen. Daarna scoorde Trianta een afstandsschot toen maakte ons team 4 doelpunten achter elkaar waardoor we op 7-1 kwamen. Trianta scoorde toen nog twee doelpunten en wij nog een doelpunt waardoor we voor de rust op 8-3 kwamen te staan.

Toen uiteindelijk de tweede helft begon scoorde Marijke een afstandsschot en Rutger een afstandsschot waardoor we op 10-3 waren gekomen. Trianta kwam terug met 11-5. Uiteindelijk hebben Jelle en Janna-Nynke de laatste twee doelpunten van afstand gemaakt voor de eindfluit wat op een winst stand kwam van 13-5. Er waren geen wissels.

Rutger Fopma
Geplaatst op 08 mei 2017 om 08:01:59