WWC 2 veld seizoen weer begonnen! 01-04-2017

Goeiedag allen! Jazeker, het veld seizoen in weer begonnen en WWC 2 is weer van de partij!
Na de eerste voorbereidingen en trainingen gingen we er 1 april weer tegen aan.
Deze zaterdag middag speelden we tegen Lintjo 2.

Onze weersverwachtingen waren hoog, het was immers de hele week mooi weer geweest.
Helaas deze dag even niet en we speelden heerlijk in de regen!
Na het fluit signaal van de scheids ging de partij los.
Vakken: Rixt Keuning, Dieuwke de Vries, Jouke bonenkamp, Tom Trentelman (aanval.)
Anna Grunstra, Janna-Nynke van den Berg, Jelle Terpstra, Rutger Fopma. (verdediging.)
Niemand was voor uit te branden omdat iedereen natuurlijk nog even moest wennen aan het veld.
Dit bleek want binnen een paar minuten kregen we onze eerste paar punten tegen ons en moest het eerst 4-0 staan voor we er wat aan gingen doen.
Maar daar kwam Tom met een mooie afstandsschot en die maakte er 4-1 van.
Helaas kwamen de tegenstanders terug met een paar afstandschoten en na een paar minuten stond het uit eindelijk 7-1.
Dieuwke maakte er 7-3 van door 2 mooie afstandschoten en kwamen we een stukje dichterbij.
De tegenstanders lieten dat niet toe en scoorden weer een aantal doelpunten hierna stond het 11-3. Janna-Nynke liet dit niet gebeuren en scoorde een afstandsschot en maakte er 11-4 van.
Daarna kwam Jelle met een mooie actie en werd het 11-5. We gingen met 12-5 de rust in.

In de rust kwamen we bij elkaar en werd er gevraagd aan ons wat er goed ging: lange stukken gooien, van de bal af lopen, de afvang stond goed, we liepen voor elkaar. Toch moesten er dingen anders gebeuren we moesten ons opscherpen en feller zijn tegen de tegenstanders. Met die motivatie gingen we het veld weer in.

Na de rust schoot Rixt er een mooi doelpuntje in en ze maakte er 12-6 van. Even later beukte Anna er mooi door heen en met die actie scoorde ze een mooi puntje: 12-7 het ging al beter!
Dit mocht niet voor lang blijken er werd weer tegen ons gescoord en het stond op het gegeven moment 15-7. Rixt Keunig werd gewisseld voor Marijke Keuning er meteen even 1 scoorde en ze maakte er 15-8 van. Ook Anna had weer een mooie schot kans en maakte hem netjes af! 15-9. Helaas zakten we weer wat af en werd er weer 2 tegen ons gescoord en is de wedstrijd geëindigd 17-10. Jelaas niet gewonnen maar wel weer kunnen wennen aan het veld en aan elkaar. Veel dingen geleerd en opgestoken en dit nemen wij mooi mee naar de aankomende wedstrijden!

Volgende week: 8 April spelen wij 12:30 in Mantgum, na ons moet WWC1 ook nog spelen! Kom dat zien en neem lekker weer en een goed humeur mee!
Tot volgende week!

Janna-Nynke van den Berg.
Geplaatst op 03 april 2017 om 07:43:13