Winst voor WWC 1 in topper tegen Zunobri 1

Om 14:05 startte WWC 1 de topper tegen de nummer 2 Zunobri 1 in Zuidhorn. Zonder basisspelers Baukje, Hidde en Trees, maar met dank aan WWC 2 kon er zeker sterk aan de wedstrijd begonnen worden! Zunobri begon ook sterk en gretig aan de wedstrijd, schoot makkelijk en pakte al snel een voorsprong van 4 puntjes. WWC knokte zich knap terug in de wedstrijd, had steeds meer grip op de aanvallen van Zunobri, en bij rust was het verschil teruggebracht naar 1 puntje.
In de rust werd afgesproken om de aanvallen duidelijk neer te zetten en iets minder risico te nemen in de korfzone. De eerste aanval van WWC leverde direct een doelpunt op en bracht de stand op 13 – 13. Zunobri had nog 1 keer een antwoord, maar WWC had knappe aanvallen en bouwde de voorsprong langzaam uit naar 4 puntjes. Het laatste doelpunt was nog voor Zunobri en dit bracht de eindstand op 19 – 23, uiteraard in het voordeel van WWC.

WWC 1 speelde een sterke wedstrijd tegen het overigens zeer sportieve Zunobri 1. De komende 2 weken heeft WWC 1 vrij en tijd om zich klaar te maken voor een eventueel kampioensfeestje en zich eens te buigen over nog eens een verhaal met kamelen. (ref. WWC-WIK’34). “Een oude Arabier had 17 kamelen en 3 zoons. Helaas kwam hij te overlijden en in zijn testament had hij de verdeling van zijn kamelen opgenomen. Hij had vastgelegd dat zijn oudste zoon de helft, zijn middelste zoon 1/3 en zijn jongste zoon de overige 2 kamelen kreeg. De kamelen moesten uiteraard wel levend verdeeld worden, dus geen halve beesten”. Ze kwamen hier zelf niet uit, maar gelukkig had de wijze buurman raad. Wat was deze raad?

WWC 2 speelt komende vrijdagavond om 19:45 een thuiswedstrijd in Oosterend. Komt allen!

Trees Fopma
Geplaatst op 12 februari 2017 om 13:58:29