WWC 2 tegen DTG 2 uit in Wijckel

Afgelopen zaterdag was het weer tijd om een korfbal wedstrijd te spelen. 12.15 was het tijd om te verzamelen op het pleintje bij Bonnema en te vertrekken naar wijckel daar aangekomen en het sportveld gevonden te hebben kon de wedstijd na het omkleden inspelen en warmlopen beginnen.

In de basis begonnen de heren Jelle, Dirk, Tom en Rutger en de dames Bregt, Rixt, Dieuwke en Anna en de wissels op de bank waren Wisse, Jouke en Janna nynke.

De eerste helft.
De wedstrijd begint en wwc 2 start sterk al vrij snel scoort dirk een mooi afstand schot helaas geeft DTG hier snel reactie door een doorloop er in te gooien dus stond het weer gelijk maar we lieten het niet zitten en Tom wist ook een doorloop bal er in te gooien waar DTG dan op reageerde met een afstand schot. Dan geeft Bregt al vrij snel aan dat het niet gaat en last van haar voeten heeft zij word dan ook gewisseld en Janna nynke komt voor haar in de plaats. Daarna loopt het steeds gelijk op WWC een afstand schot en dan DTG een afstand om en om tot we aan kwamen bij de rust stand 6-5 voor wwc.

In de rust met een bakje thee word er besproken wat de verbeter punten zijn maar over het algemeen is Sander positief en geeft aan dat hij nog even wacht met wisselen om dat hij eerst even wil aan kijken wat DTG doet in de tweede helft wel geeft hij aan dat er nog wel meer gescoord moet worden.

De tweede helft.
In de tweede helft weet DTG als eerste te scoren en staat het weer gelijk 6-6 en even daarna scoren zij nogmaals en staan we voor het eerst in de wedstrijd achter, door een straf worp weet Jelle de stand weer gelijk te maken hierna scoort DTG weer een goal en wwc weet ook nog een keer te scoren en staat het 8-8 maar dan blijft het aan de aanvallende kant van wwc even stil en weet DTG een voor sprong te pakken en voor te komen met 8-12 Wisse word er ingewisseld en even later Jouke ook. Dieuwke gooit een afstand schot in de korf en dan weet DTG ook nog een keer te scoren en staat het 9-13 maar dan is de aanval van wwc weer even op dreef en weet weer aardig bij te komen tot de stand 12-13 het einde van de wedstrijd komt in zicht en DTG weet er nog 2 in te gooien, de wedstrijd eindigt met de stand 12-15 en de punten zijn voor DTG.

Aanstaande zaterdag spelen we de laatste veld wedstrijd voor dit seizoen tegen Flamingo’s 2 thuis in Mantgum om 14.00 uur. En we gaan ons best doen om het veld seizoen mooi af te sluiten en proberen deze punten te pakken, Alle support is van harte welkom.

Jouke Bonekamp
Geplaatst op 10 oktober 2016 om 08:53:43